lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu xaluna – pamit rabi (feat. danty dkck)

Loading...

sak tenane aku ora ikhlas
ngeculke tresnamu ilang bablas
gawe loro seng mungkin ora bakal mari
atimu ajur aku reti

kabeh iki ora tak karepke
nanging gusti nduduhke takdire
crito tresno cukup tekan s-m-ne kangmas
njaluk tulung lilakno lan ikhlas

mergo wong tuaku ora paring restu
kanggo aku lan koe, aku iso piye

lalekno ikhlasno
aku disanding karo tresno liyo
pilihane wong tuaku

goleko ganti
tresno seng luwih suci teko aku kangmas
aku pamit rabi

ra ngiro kue lungo ninggalke awakku
telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
perih ngenes rasane hubungan wes remuk
retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
wong tuamu seng mekso koe ninggalne aku
nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
koe bakal disanding priyo seng dudu aku
mbok pikir sitik sepiro larane atiku

mergo wong tuaku ora paring restu
kanggo aku lan koe, aku iso piye

lalekno ikhlasno
aku disanding karo tresno liyo pilihane wong tuaku
goleko ganti
tresno seng luwih suci teko aku kangmas, aku pamit rabi

aku kelangan koe seng tahunan bareng seneng susah
harapan pupus sudah karena kau menikah
ora ro aku seng jelas sayang ro koe
kabeh wes tak wenehku kok aku ra oleh restune
aku sadari ku tak punya apa-apa
hanya tulus cinta, bukan gelimang harta
mungkin bapak ib-mu bener ora ngerestoni
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

mergo wong tuaku ora paring restu
kanggo aku lan koe, aku iso piye

lalekno ikhlasno
aku disanding karo tresno liyo pilihane wong tuaku
goleko ganti
tresno seng luwih suci teko aku kangmas, aku pamit rabi

pangapurakno aku ora iso
mbacutke lakuku ro koe dadi siji
sengitono aku, jembarno atimu kangmas
aku pamit rabi