lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu jihan audy – kakean mikir

Loading...

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno tenan ning penghulu ngomong sayang
tresno ra mung semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan gawe konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

abot tak songgo suwene bebarengan
nyambung tali tresno tansah rasane ngambang
mending ndang mantenan mergo wedi kelangan
mengko yen tresno ngabar cintaku engkau buang

jare yen tresno tenan ning penghulu ngomong sayang
tresno ra mung semayan mung kakehan alesan
ndang nyebar undangan gawe konco sanak kandhang
ojo banter janji koyo mercon bantingan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan

yen pancen kowe tresno aku
tak enteni ndang ono janur melengkung
yen pancen sik ngambang atimu
koncoan wae tiwas mburi getun

yen pancen kowe tresno aku
buktekno ndang ono janur melengkung
lungguh jejer ono pelaminan
diramekno konco dangdutan