lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu 2die4 – jetës sonë 3

Loading...

[teksti i “jetës sonë”]

[intro]
jete…jetes sone 3
2pac shakur outlawz 2die4 kendojne se bashku
jetes sone 3
ti vetëm dëgjo

[verse 1]
në një cep të rrugës
një cigare të zezë e ndez
për të harruar çdo gjë që më rrethon
dhe pres…
o zot të lutem më ndihmo
më shiko, po vdes
në këtë jetë të brishtë
gjithçka po më shkon për ters
çdo fytyrë që afër më kalon
më frikëson
çdo njeri që flet më tmerron
po gabon
të më thuash në qoftë se veshët po të çaj
s’llogjikon të më thuash
se dhimbjen me ty po ndaj
unë të bezdis se një të drejtë e kam
po bam bam po t’ja bëjmë atyre
që në këtë mizerje na lanë
ku janë shokët e mi të di unë dua
ti shikoj unë dua
ti dëgjoj unë dua
se jam i mallkuar në këtë fat i dënuar
në këtë еrrësire i harruar
në këtë jetë i dërrmuar
në këtë jetë i dërrmuar jе dhe ti
ti kujton se unë se di
ti kujton se je zotëri
shiko lotë në sytë e mi
kur më thua mir kalon
kur më thua mir jeton
pse më bën të jem i keq
…për dreq
po harrojmë ku po jetojmë
po harrojmë se po gabojmë
dhe kuptimin e të jetuarit
si njeri ne po ngatërrojmë
të zezën e dua fort
që mëndjen të ma marrë
ku po shkoj…
ç’po ndjej…
të nesërmen çdo gjej…
hej hej
e di gjithmonë ndonjë endacak
këndo dhe ti me ne 2pac
[chorus: 2pac]
young n~ggaz in the wild life
criminal mind of a juvenile still live a child life
thinking he can make his pay
too in a rush, n~ggaz better slow down
cause you can be touched
young n~ggaz in the wild life
criminal mind of a juvenile still live a child life
thinking he can make his pay
too in a rush, n~ggaz better slow down
cause you can be touched

[verse 2]
dhe dikush të më thotë
sepse unë nuk e di
me duar lidhur kryq
ky popull pse po rri
e shikon dhe pranon
për më tepër ky vazhdon
rreth fatit përpëlitet i shqetësuar
dhe askush nuk e ndihmon
po dëgjon, pse s’kërkon
një shans për jetën tënde
por tashmë është shumë vonë
se është rrugë pa kthim
me mundim, këtë e dimë po rrimë
me shpresën që për ne
një ditë e re po lind
pa hidhërim, mbushur plot gëzim
por në të vërtetë është iluzion
është një zhgënjim
që të ndjek hap pas hapi ty ngado
që të bëhesh vëri vesh
kenges sime ku t verteten ti do gjesh
se do kesh 2die4
që bërtasin hej hooo
dhe të lutem zoti im
popullin tim ti ndihmo
gjej një zgjidhje për ata
që ty të kanë nevojë
falu atyre jetën e bukur
që kaq shumë po ëndërroj
dedikoj këngën time për ata
unë sot këndoj
këndoj për gjithë ata
që larg sot po rrojnë
këndoj për shokët e mi të parë
që kurrë nuk i harroj
se dëgjoj ditë e natë
zërat e tyre kërkojnë hak
dhe flakë digjet zemra ime
dhe nga ata unë ndihem larg
dhe akoma, dhe akoma më larg
të këndoj unë këngën time
bashkë me ty o 2pac
[chorus: 2pac]
young n~ggaz in the wild life
criminal mind of a juvenile still live a child life
thinking he can make his pay
too in a rush, n~ggaz better slow down
cause you can be touched
young n~ggaz in the wild life
criminal mind of a juvenile still live a child life
thinking he can make his pay
too in a rush, n~ggaz better slow down
cause you can be touched

[verse 3]
o zot më fal
në qoftë se rrugë të keqe marr
dikush të lutet për mua
së unë më këtë jetë se dua
se nuk mendoja që një ditë
do isha në rrugë i vetëm
shokët e mi si kam pranë
kaluar dhe ata janë vetëm
lufta na përçau, na vrau
ne të gjithëve na ndau
kjo jetë po na shkallon
unë ndjek, ti ëndërron
…lëndon
por është e kotë
në këtë botë njeri s’të dëgjon
por unë armën në xhep e mbaj
mendjen ndaj, s’pyes aspak
do të marr hak
se kam gjak për të marrë
ke për të parë që në çdo vend
nuk do lënë të tallen me ne
ata pushtetin kanë
ata hanë në kurrizin tonë
ata rrojnë po nuk e dinë që gabojnë
se 2die4 do kujtojnë
kudo mbjellin frikë, panik
shiko kudo
dhe mos kujto se është e lehtë për mua t’i them keto
errësirë e natës më frikëson
ajo mbulon
tek njëjti kult pa fron
ti mendon është rradha ime
në mendime je gjithmonë
s’harron, kjo natë të mbulon
me dëgjon, është jeta jonë
jetë e pistë, në këtë listë s’të fus
s’do lus njeri të më ndihmojë
nga mizerja nuk harroj
që dikush do të paguajë
por unë armën në xhep e mbaj
mendjen ndaj, s’pyes aspak
do të marr hak
se kam gjak për të marrë
ke për të parë që në çdo vend
nuk do lëm të tallet me ne asnjeri
… asnjeri, asnjeri, asnjeri
[chorus: 2pac]
young n~ggaz in the wild life
criminal mind of a juvenile still live a child life
thinking he can make his pay
too in a rush, n~ggaz better slow down
cause you can be touched
young n~ggaz in the wild life
criminal mind of a juvenile still live a child life
thinking he can make his pay
too in a rush, n~ggaz better slow down
cause you can be touched