lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu xaluna x lsista – tahun ngarep gagal rabi

Loading...

aku njaluk ngapura
aku ora kuasa
lilakno aku bakal lunga
aku lan kowe podho podho loro

janjimu taun ngarep
isih tak arep arep
aku kowe bakal dadi siji
pupus kabeh wes mati

aku mung menungso
sing raiso ngendani takdir
aku pamit
njuk tulung rasah dipikir

ra nganti tekan ganti tahun wes bubar
isaku mung ngempet perih kanti sabar
aku raiso ndelikke tatu atiku
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku

opo iso ku yen urip tanpo kowe
bengi wingi ning sandingku ono kowe
percoyo gusti paringi ganti tresnoku
padhang dalanmu kuwi dadi dongaku

dewe nduwe janji taun ngarep bakal rabi
gusti ora ngijabahi, kudu pisah pupus ati
di penghujung tahun kita harus merelakan
saat cinta menggunung ditemukan perpisahan

nibo tangi aku njogo kowe selama iki
akhire pisahan sopo wong sing kuat ati
ngelakoni cerito iki, berjuang setengah mati
tresno tulus suci nanging raiso rabi

aku mung menungso sing raiso ngendani takdir
aku pamit, njuk tulung rasah dipikir

ra nganti tekan ganti tahun wes bubar
isaku mung ngempet perih kanti sabar
aku raiso ndelikke tatu atiku
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku

opo iso ku yen urip tanpo kowe
bengi wingi ning sandingku ono kowe
percoyo gusti paringi ganti tresnoku
padhang dalanmu kuwi dadi dongaku

ra nganti tekan ganti tahun wes bubar
isaku mung ngempet perih kanti sabar
aku raiso ndelikke tatu atiku
mugo tahun ngarep kowe oleh gantiku

opo iso ku yen urip tanpo kowe
bengi wingi ning sandingku ono kowe
percoyo gusti paringi ganti tresnoku
padhang dalanmu kuwi dadi dongaku
padhang dalanmu kuwi dadi dongaku