lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu wandra – kelangan 2

Loading...

sing ono maning hang isun welasi
sing ono maning hang isun sayangi
kembang hang ono ring tangan
ilang kepetik wong liyan
tego tegane ninggal sun kelaran

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong njero ati
riko sing biso keganti
tapi malah gawe ati sun perih

saiki sun dewekan, nyaw-ng teko kadohan
riko tentrem atinisun wes seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

masio tah gerimis ring ati
tapi isun nguwatno ati

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong njero ati
riko sing biso keganti
tapi malah gawe ati sun perih

saiki sun dewekan, nyaw-ng teko kadohan
riko tentrem atinisun wes seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

saiki sun dewekan, nyaw-ng teko kadohan
riko tentrem atinisun wes seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

masio tah gerimis ring ati
tapi isun nguwatno ati