lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu sodiq – cinta jauh dimato

Loading...

opo kari sik urip
kudu pisahan
tresnaku lan tresnamu

ra keturutan
nyanding temahing bojo
ra kelaksanan
opo kari sik urip
kudu pisahan

ojo cilik atimu
aku ngugemi
sumpah prasetyo iki
tulus nan suci
senadyan aku misah
ra bakal lali
ojo cilik atimu
aku ngugemi

lungoku mung golek pakaryan
kanggo sangu bebrayan
ning ati iki sayang
ora medot katresnan

dungoku ugo ngenteni
gusti paring rejeki
ing jero ati iki
kangen enggalo bali

nadjan aku ing monco
ra megat tresno
tresnaku mung sliramu
ra bakal liyo

bebarengan nggondeli
sumpah prasetyo
mugo dadio jodoh
ing sak lamiyo