lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu ska 86 – udan janji

Loading...

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmaran iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak saw-ng langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning b-mi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmaran iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange sinar rembulan sing ngancani sepiku (everybody)
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak saw-ng langit
nangis netes eluhku, geloning atiku (everybody say yeah ji ro lu pat)

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran (everybody)
raono banyu sing nelesi mudun ning b-mi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran (everybody say yeah ji ro lu pat)
raono banyu sing nelesi mudun ning b-mi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati (stop stop stop stop stop stop)

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu, nganti seprene raono tekamu