lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu om wawes – sabaro sedelo (feat. pendhoza)

Loading...

wis tak lilake awakku
lungo mergo kewajibanku
ratau nyanding kui wis biasa
sing tak pengen kowe tetep setia

ojo senengmu salah paham
yen aku durung ngekei kabar
kabeh iki butuh perjuangan tenan
njogo ati mergo keadaan

wingi ngucap kangen lewat telfon karo aku
bakal nunggu aku nadyan suwene lungaku
usapen eluhmu sing nggawe kowe ra ayu
aku mesti bali dinggo sliramu

saklawase kowe tetep ning atiku
senadyan rogomu ora ning sandingku
mung biso nyaw~ng fotomu
nggo tombo kangen atiku

saktenane ati iki ora lilo
nanging aku kudu tetep iso nrimo
ninggalke sliramu lungo
tak jaluk kowe sabaro sedelo

sing sabar nadyan kadang ra barengan
tresno kui pancen butuh perjuangan
eling dalan, ojo nganti kelendran
kowe kudu ngerti aku wedi kelangan

setyo kui pancen angel le nglakoni
aku percoyo kowe iso njogo ati
senajan kadang aku pamit ora bali
nanging aku yo mung kowe sing nduweni

saklawase kowe tetep ning atiku
senadyan rogomu ora ning sandingku
mung biso nyaw~ng fotomu
nggo tombo kangen atiku

saktenane ati iki ora lilo
nanging aku kudu tetep iso nrimo
ninggalke sliramu lungo
tak jaluk kowe sabaro sedelo

saklawase kowe tetep ning atiku
senadyan rogomu ora ning sandingku
mung biso nyaw~ng fotomu
nggo tombo kangen atiku

saktenane ati iki ora lilo
nanging aku kudu tetep iso nrimo
ninggalke sliramu lungo
tak jaluk kowe sabaro sedelo