lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu novi kd – wakyu

Loading...

aja selewa lewa
urip mung s-m-ntara
sing wekela mekaya

sing wedia ning dosa

aja mabok mabokan
jaga ning kesehatan
iku nafsue setan
sing gawe belaratan

wakyu wakyu
tuak karo ciu
sedina ping telu
arep saban minggu

wakyu wakyu
tuak karo ciu
saben dina metu
maen bae kartu

wakyu wakyu…

aja selewa lewa
urip mung s-m-ntara
sing wekela mekaya
sing wedia ning dosa

aja mabok mabokan
jaga ning kesehatan
iku nafsue setan
sing gawe belaratan

wakyu wakyu
tuak karo ciu
sedina ping telu
arep saban minggu

wakyu wakyu
tuak karo ciu
saben dina metu
maen bae kartu

wakyu wakyu…