lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu nella kharisma – teman rasa pacar

Loading...

pernah aku mencoba dekat dengan lelaki
tapi kau bersikap lucu tanpa kata-kata
kowe takon aku opo ono cinta

tentang diriku dengan dirinya

begitu juga sebaliknya dengan diriku
aku ngroso cemburu yen ndelok awakmu
cedak-cedak karo wong wedok selain aku
kok iso aku nganti cemburu

sayang, opo iki sing jenenge
ati lagi kasmaran
tapi kita c-ma sebatas teman

dikira pacaran jebule kekancan
sakbendino tangane gandengan
wira-wiri ngalor-ngidul bebarengan
yen disaw-ng koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

apalagi aku cerito marang sliramu
aku nganti sambat karo kanca-kancaku
antara berteman atau pacaran
jawabane pacaran wae

wes jan aku kuwi tambah bingung rasanya
aku wedi mergo tresno medhotke kancane
yo wes ngene wae penting bahagia
teman rasa pacar ojo nganti bubar

sayang, opo iki seng jenenge
ati lagi kasmaran
tapi kita c-ma sebatas teman

dikira pacaran jebule kekancan
sakbendino tangane gandengan
wira-wiri ngalor-ngidul bebarengan
yen disaw-ng koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

apalagi aku cerito marang sliramu
aku nganti sambat karo kanca-kancaku
antara berteman atau pacaran
jawabane pacaran wae

wes jan aku kuwi tambah bingung rasanya
aku wedi mergo tresno medhotke kancane
yo wes ngene wae penting bahagia
teman rasa pacar ojo nganti bubar

sayang, opo iki seng jenenge
ati lagi kasmaran
tapi kita c-ma sebatas teman

dikira pacaran jebule kekancan
sakbendino tangane gandengan
wira-wiri ngalor-ngidul bebarengan
yen disaw-ng koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan