lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu nella kharisma – ra ono judule

Loading...

le yale yale lagu ngawur
ra ono judule

wong meduro dul mu’i
suroboyo darmaji
wong kediri sutaji
banyuw-ngi samsuri

tukang joget bang jali
tukang sulap mas dedi
pujanggane mbah taji
bakul sego bu warni

bojo siji mboseni
bojo loro kurang siji
bojo telu sek nambahi
bojo papat mateni

bli ketut omahe bali
mergawe dodolan emie
saben bengi gawene ngopi
nang warungi mbok darmi

ronaldo pemain bola
shah rukh khan aktor india
bob marley sukanya ganja
malin kundang anak durhaka

isuk isuk sego pecel
awan awan gado gado
rodok sore rujak soto
bengi bengi mangan bakso

tom and jerry amerika
upin ipin malaysia
sun gokong dari china
wiro sableng indonesia

wong meduro dul mu’i
suroboyo darmaji
wong kediri sutaji
banyuw-ngi samsuri

tukang joget bang jali
tukang sulap mas dedi
pujanggane mbah taji
bakul sego bu warni

bojo siji mboseni
bojo loro kurang siji
bojo telu sek nambahi
bojo papat mateni

bli ketut omahe bali
mergawe dodolan emie
saben bengi gawene ngopi
nang warungi mbok darmi

ronaldo pemain bola
shah rukh khan aktor india
bob marley sukanya ganja
malin kundang anak durhaka

isuk isuk sego pecel
awan awan gado gado
rodok sore rujak soto
bengi bengi mangan bakso

tom and jerry amerika
upin ipin malaysia
sun gokong dari china
wiro sableng indonesia