lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu nella kharisma – kadung jeru

Loading...

aku wes kadung jeru
karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu

pancen wes nasibku
mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali
aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah
ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih bagus

aku wes kadung jeru karo kowe sing ngapusi aku
balik mbek mantanmu
pancen wes nasibku mung dadi pelampiasan nafsu
ben dekne balikan mbek awakmu

jaremu pengen lali, aku sing mbok curhati
pancen aku sing salah, ngarep luwih kowe luwih ku tak ngalah

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih bagus

pancen dudu dalane aku gandeng mbek kowe
yo wes ben tak ikhlaske yen meh balek mbek kae
pancen dudu jodohku senadyan wes kadung jeru
mending ojo kesusu, golek sing luwih bagus
mending ojo kesusu, golek sing luwih bagus

senadyan kowe ra bagus, aku wes kadung jeru