lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu nanda feraro – ngenes tanpo riko

Loading...

magih tah eling
bengen wayah sun sanding
guyon keloronan
koyo sing ono maning

magih tah eling
riko lan isun
matri janji bareng
urip seneng bareng

saiki sew-ng-sew-ngan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

isun ngenes, isun ngenes
isun ngenes urip tanpo riko

sun magih eling bengen riko sun sanding
guyon keloronan koyo sing ono maning
sun magih eling riko lan isun
matri janji bareng, pengen urip bareng

saiki sew-ng-sew-ngan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

saiki sew-ng-sew-ngan riko
pingin urip dewekan ambi pendirian riko
saiki isun biso paran
mung siji hang pingin sun sampekaken

isun ngenes, isun ngenes
isun ngenes urip tanpo riko
isun ngenes, isun ngenes
isun ngenes urip tanpo riko