lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu mala agatha – sawangen 2

Loading...

opo aku iki salah
yen tresnoku mung karo kowe
opo aku iki salah
yen kangenku mung karo kowe

nganti mbrebes mili njogo janji suci
nyatane mbok sulayani

saw-ngen tresnoku iki
kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
nyatane saiki gawe loro ati

opo aku iki salah
yen tresnoku mung karo kowe
opo aku iki salah
yen kangenku mung karo kowe

nganti mbrebes mili njogo janji suci
nyatane mbok sulayani

saw-ngen tresnoku iki
kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
nyatane saiki gawe loro ati

saw-ngen tresnoku iki
kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
nyatane saiki gawe loro ati, loro ati