lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu mahesa – linak litu linggo lico

Loading...

iki pitutur soko wong tuwo
aku mung sak dermo ngelingno
liwat lagu iki sing tak nyanyekno
mugo biso diterimo

iki pengiling kanggo kawulo mudo
ugo pangiling kanggo poro wong tuwo
urip sepisan jo digawe sembrono
yen ra gelem urip sengsoro

linak litu linggo lico
lali anak, lali putu, lali tonggo, lali konco
gaplek pringkilan uwes tuwek petakilan golek opo

main madat madon maling ugo mendem
ayo podo ditinggalno
mo limo iku larangan agomo
ugo larangan negoro

ngelingono konco, ngelingono
urip iki amung sedelo

iki pitutur soko wong tuwo
aku mung sak dermo ngelingno
liwat lagu iki sing tak nyanyekno
mugo biso diterimo

iki pengiling kanggo kawulo mudo
ugo pangiling kanggo poro wong tuwo
urip sepisan jo digawe sembrono
yen ra gelem urip sengsoro

linak litu linggo lico
lali anak, lali putu, lali tonggo, lali konco
gaplek pringkilan uwes tuwek petakilan golek opo
main madat madon maling ugo mendem, ayo podo ditinggalno
mo limo iku larangan agomo ugo larangan negoro

ngelingono konco, ngelingono, urip iki amung sedelo
ngelingono konco, ngelingono, urip iki amung sedelo