artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu via vallen – suket teki

aku tak sing ngalah
trimo mundur timbang loro ati
tak uyako wong kowe wis lali

ora bakal bali

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule suket teki

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sek betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule suket teki

- lirik lagu via vallen