artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu tasya – sawangen

Loading...

opo aku kurang gati,
opo aku iki kurang sayang.
katone tresnomu ngambang,

katone atimu bimbang.

sing tak jaluk mung ngertine,
yen tresnaku mung karo kowe.
ora ono liyane,
neng atiku mung ono kowe.

hooo.hooo…hooo.

saw-ngen kae saw-ngen,
mbulan ra kiro ninggalno b-mine.
saw-ngen kae saw-ngen,
lintang ra kiro ninggalno langite.

koyo gatiku neng kowe,
koyo sayangku neng kowe.
selawase mung karo kowe.

opo aku kurang gati,
opo aku iki kurang sayang.
katone tresnomu ngambang,
katone atimu bimbang.

sing tak jaluk mung ngertine,
yen tresnaku mung karo kowe.
ora ono liyane,
neng atiku mung ono kowe.

hooo.hooo…hooo.

saw-ngen kae saw-ngen,
mbulan ra kiro ninggalno b-mine.
saw-ngen kae saw-ngen,
lintang ra kiro ninggalno langite.

koyo gatiku neng kowe,
koyo sayangku neng kowe.
selawase mung karo kowe.

saw-ngen kae saw-ngen,
mbulan ra kiro ninggalno b-mine.
saw-ngen kae saw-ngen,
lintang ra kiro ninggalno langite.

koyo gatiku neng kowe,
koyo sayangku neng kowe.
selawase mung karo kowe.

koyo gatiku neng kowe,
koyo sayangku neng kowe.
selawase mung karo kowe.