artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu susy arzzety – rambut teles

wong lanang dengkule lemes
senenge rambut sing teles
due rabi kadang bli sadar
lamon ndeleng gelung udar

wit asem langka oyode
nang angin gampang rungkade
yen mesem ana karepe
yen janji akeh bobade

nangapa kulane demen bae
padahal kamer akeh suwunge
baka parek makan ati
baka adoh lok ngangeni
aduh kakang.kakang.kakang aja ditinggal

padahal dugal ora kejagan
yen inget tingkah laku sampean
dasar kaya mata urang
yen ana damar ning dalan
langsung mbangsrok.mbangsrok.mbangsrok balike awan

wit asem langka oyode
nang angin gampang rungkade
yen mesem ana karepe
yen janji akeh bobade

nangapa kulane demen bae
padahal kamer akeh suwunge
baka parek makan ati
baka adoh lok ngangeni
aduh kakang.kakang.kakang aja ditinggal

padahal dugal ora kejagan
yen inget tingkah laku sampean
dasar kaya mata urang
yen ana damar ning dalan
langsung mbangsrok.mbangsrok.mbangsrok balike awan

wong lanang dengkule lemes
senenge rambut sing teles
due rabi kadang bli sadar
lamon ndeleng gelung udar

wit asem langka oyode
nang angin gampang rungkade
yen mesem ana karepe
yen janji akeh bobade

- lirik lagu susy arzzety