artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu rina amelia – isih tresno

Loading...

sopo kuat nglakoni
yen nyaw-ng wong sing tak tresnani
lungguh jejer lan sesandhingan

kimupeng tamu ra karuan

gelo rasaning ati
po iki wis ginaris pesthi
aku kudu pepisahan
seprene nggonku sesambungan

tego temen kowe nyidrani janji
nganti biso nglarani ati
kebangeten sliramu
kok tego ninggalake aku

aku mung meling janji
sliramu ojo nganti lali
seprene aku isih tresno
ning ati aku tetep gelo

gelo rasaning ati
po iki wis ginaris pesthi
aku kudu pepisahan
seprene nggonku sesambungan

tego temen kowe nyidrani janji
nganti biso nglarani ati
kebangeten sliramu
kok tego ninggalake aku

aku mung meling janji
sliramu ojo nganti lali
seprene aku isih tresno
ning ati aku tetep gelo