artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu pendhoza feat. via wonsa – mending pedhot

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sak jane aku ngerti

koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki
iseh tresno setengah matirapp
aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
seng nggawe pikiran
ning ngopo kok koyo ngene

mbendino tok sepelekke
opo ora mikir koe ki sek tak tresnani
opo uwis lali kowe ki sek tak enteni
nanging kabeh janji kuwi
wis ora terbukti
mung nglarani ati
pasrah karo sang illahi

uwes cukup cukup cukup anggonmu le sandiworo
nek pancen ra tresno (tresno)
luwih becik kowe lungo

raiso tepo sliro nggawe atiku nelongso
mending pedot wae…….
golek tresno seng liyane

rapp
aku trimo pedot senajan rasane abot
wes bacot kuciwo amung gawe aku loro
ati wes ra biso neruske dalane crito
marang kowe cah ayu mergo janji palsumu

wes cukup s-m-ne anggon ku nyanding awakmu
senajan roso tresno iseh ono mring sliramu
saiki koe lungo seko adohing mripatku
aku kudu kuat senajan pisahan ro awakmu
ibarat tibo tasih ketiban ondo
wes loro tambah di sio-sio
opo kowe kui wes ora mikir
timbang ngrasakke tresnamu aku trimo sumingkir

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sak jane aku ngerti koe kui mung ngapusi
nanging opo awak iki
iseh tresno setengah mati

uwes cukup cukup cukup anggonmu le sandiworo
nek pancen ra tresno (tresno)
luwih becik kowe lungo
raiso tepo sliro nggawe atiku nelongso
mending pedot wae…….
golek tresno seng liyane

- lirik lagu pendhoza feat via wonsa