artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu om wawes x guyonwaton – penak konco

Loading...

bedo ra nemu dalane
karo kowe aku raono bahagiane
timbang gelo mung disio-sio
rasah digawe dowo crito iki
tresno ra bakal iso nyawiji

abot kesel sing ngrasake
karo kowe anane ming rame wae
soyo ajur polahmu soyo ngawur
mikir awakmu dewe, karepmu dewe
tanpo kelingan janji awale

pancen iki dudu jodone
rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni
roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki
aku piye kowe ra peduli

ra perlu ngomongke tresno
yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso
awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake
kabeh iki wis ono dalane
percoyo wae gusti mboten nate sare

kowe ratau ngerteni, roso iki kepati-pati
tibo butuh kowe goleki, aku piye kowe ra peduli
ra perlu ngomongke tresno yen kuwi mung gawe loro
ra perlu dolanan roso, awak dewe penak konco

awak dewe penak konco

pancen iki dudu jodone, rasah dipaksake