artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu olivia – bisane mung nyawang

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

bisane mung nyaw-ng, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

senadyan sampeyan wis ono sing nduweni
nanging tresnoku iki ora iso mati
tersimpan dalam hati, ku bawa sampai mati
tulus cintaku iki tak akan terganti

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyaw-ng
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo

yo yo yo yo
getun keliwat getun, nyesel keliwat nyesel
kamu yang ku harapkan menjadi milik orang
namun apalah daya aku orang biasa
tidak sebanding dengan dirimu, sayang
ku harap dirimu selalu bahagia
biarkan diriku kini menderita
merana diriku, diriku merana
saat kau bersama dia hatiku sangat terluka
saiki awakku bisane mung nyaw-ng
ora iso nyanding, aku ra iso nyanding

bisane mung nyaw-ng, sing biso ndampingi
bisane mung ngangen, sing biso nduweni
riko hang sun sayang, wis ono hang ngudang
riko hang sun eman, wis duwen wong liyan

senadyan sampeyan wis ono sing nduweni
nanging tresnoku iki ora iso mati
tersimpan dalam hati, ku bawa sampai mati
tulus cintaku iki tak akan terganti

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

getun rasane ati sing biso nduweni
riko hang sun demeni, riko hang sun welasi
wis ono hang ngrumati

opo iki wis takdire bisane mung nyaw-ng
kadung mulo wis takdire lilo isun lilo
lilo isun lilo, lilo isun lilo, lilo isun lilo

- lirik lagu olivia