artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu ndx a k a – salah kekancan

biyen pas seneng
kita selalu bersama (ciyee ciyee)
saiki aku susah duwe masalah
koe do nengdi? (kasih tau gak ya)
aku ki ora pilih konco kok
mungkin ini mung mergo salah kekancan
yowes lah nek ngono, tak trimak-trimakno wae

ji ro lu pat mo pancen aku ra trimo
nem pitu wolu sakjane aku nesu
ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
entek roso sabarku ngerteni tumindakmu

opo ora kelingan nek sambat karo sopo
nek udu karo konco naliko atimu loro
po yo kurang aku le ngerteni salahmu
tetep wae tok bolan baleni nyepelekke kancamu

aku ora ngiro ngene dadine
kekancane kok bubrah akhire
opo ngeneki caramu, opo iki balesanmu

saiki aku ngerti (aku ngerti)
kekancan ora cengli (ora cengli)
po yo ra duwe rai koe ngapusi
sakitnya tuh di sini

wes ndhang minggato kono (minggato kono)
nek musoh rupo konco (rupo konco)
nek butoh koe moro
nek ra butoh koe lungo ninggal konco

saiki kurang opo aku dadi koncomu
wes tak iklaske koe nganti nikung bojoku
dikei ati kei alang rogo rempelo
wes tak gawe meneng koe tetep tak anggap konco

biyen konco guyu kok dadi konco asu (suu)
biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)
sakkarepe atimu tak adoi dapuranmu
saiki tak iklaske koe modar yo karepmu

aku ora ngiro ngene dadine
kekancane kok bubrah akhire
opo ngeneki caramu, opo iki balesanmu

saiki aku ngerti (aku ngerti)
kekancan ora cengli (ora cengli)
po yo ra duwe rai koe ngapusi
sakitnya tuh di sini

wes ndhang minggato kono (minggato kono)
nek musoh rupo konco (rupo konco)
nek butoh koe moro
nek ra butoh koe lungo ninggal konco

saiki aku ngerti (aku ngerti)
kekancan ora cengli (ora cengli)
po yo ra duwe rai koe ngapusi
sakitnya tuh di sini

wes ndhang minggato kono (minggato kono)
nek musoh rupo konco (rupo konco)
nek butoh koe moro
nek ra butoh koe lungo ninggal konco

- lirik lagu ndx a k a