artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu jo kluthuk – ngempet roso

Loading...

sak tenane aku seneng kowe
nanging aku rabiso ngomong opo anane
sejatine aku kangen sliramu

nanging mung biso tak simpen neng jero atiku

senajan mung nyaw-ng
biso nambani kangenku
senajan mung nyanding
biso nambani roso tresnaku

opo koyo ngene iki rasane
mung ngempet roso tresno ing saben dinane
arep kondo nanging ra kuwowo
kepiye tresnaku ora bakal mbok tompo

senajan mung nyaw-ng
biso nambani kangenku
senajan mung nyanding
bido nambani roso tresnaku

duh gusti
paringono kiat
kulo ingkang nembe
nompo pacoban

pacoban
ngempet roso jroning dodo
senajan kulo ngerti
trresno kui ra kudu ndueni…

kembali ke awal