artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu happy asmara – sayang 2

Loading...

cobo rungokno
tembang kangenku iki
dewi/dewo asmoro tulong omongno

aku iseh ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gede
nganti kepati-pati

andaikan sayangku
sak iki iseh ono neng kene
kita akan selalu memadu cinta
bunga ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel dieremake
mung lam-laman marang esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

cobo rungokno
tembang kangenku iki
dewi/dewo asmoro tulong omongno
aku iseh ngenteni

ombak segoro
kok sajak ngelingake
nambahi kangenku soyo gede
nganti kepati-pati

andaikan sayangku
sak iki iseh ono neng kene
kita akan selalu memadu cinta
bunga ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel dieremake
mung lam-laman marang esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

andaikan sayangku
sak iki iseh ono neng kene
kita akan selalu memadu cinta
bunga ing atiku sedih ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel dieremake
mung lam-laman marang esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedipan moto
wes marem atiku

- lirik lagu happy asmara