artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu gafarock – laily #3 (feat. wynne depuh)

aku wes nyerah merjuango awakmu
aku wes kalah nggoleki atimu
mulai pucuk wetan wes nyebrang lautan
sampek garing moto entek waktu lan bondo

saiki aku nyadari opo sejatine
ancen aku ora pok karepno

laily, aku bali, kowe ra peduli
laily, aku rugi, mbelani awakmu

pengorbanan iki pok sio-sio
kegoblokan iki ora pok pikirno

saiki aku nyadari opo sejatine
ancen aku ora pok karepno

laily, aku bali, kowe ra peduli
laily, aku rugi, mbelani awakmu

sepurane aku ora ngabari
atiku wes karo liyane
sepurane mending awakmu bali
nggoleko sing luweh iso ngerteni

laily, aku bali, kowe ra peduli
laily, aku rugi, mbelani awakmu

- lirik lagu gafarock