artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu didi kempot – caping gunung

Loading...

dek jaman berjuang
jur kelingan anak lanang
biyen tak openi

ning sak iki ono ngendi?
jatene wis menang
keturutan sing di gadang
mbiyen ninggal janji
ning sak iki opo lali?
ning gunung tak cadongi sego jagung
yen mendung tak silihi caping gunung
syukur biso nyaw-ng
gunung desa dadi rejo
deneng ora ilang
gone podo loro opo