artis / band: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu d’bgundals – cucak bowo

[vocal: veri, reza z]

wo aduh mas bowo
sing ganteng dewe koyo arjuno
mas bowo endang balio
aku kangen karo anumu sing dowo

yem hawane kok adem
garai aku kangen
anumu sing koyo apem
ambune kecut koyok tempe bacem

mas bowo aku kangen sliramu
cucak rowomu garai ra iso turu
tulkiyem sing mentul mentul koyok jemblem
mlak-mu megal megol garai aku mendhem

aduh mas bowo dudo ganteng anak limo
oh tulkyiem garai anuku jarem

wo aduh mas bowo
sing ganteng dewe koyo arjuno
mas bowo endang balio
aku kangen karo anumu sing dowo

yem hawane kok adem
garai aku kangen
anumu sing koyo apem
ambune kecut koyok tempe bacem

mas bowo aku kangen sliramu
cucak rowomu garai ra iso turu
tulkiyem sing mentul mentul koyok jemblem
mlak-mu megal megol garai aku mendhem

aduh mas bowo dudo ganteng anak limo
oh tulkyiem garai anuku jarem

mas bowo aku kangen sliramu
cucak rowomu garai ra iso turu
tulkiyem sing mentul mentul koyok jemblem
mlak-mu megal megol garai aku mendhem

aduh mas bowo dudo ganteng anak limo
oh tulkyiem garai anuku jarem

- lirik lagu dbgundals