artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu darso feat. rina ross – ih kangen

Loading...

iihhh kangen.
iihhh kangen ka manehna
iihhh kangen.

kangen banget ka manehna

ngolebat bayang – bayang
meni kerep teu liren – liren
nyeredet ngageter ngalamun
seseblakan saayy.

iihhh kangen.
iihhh kangen ka manehna
iihhh kangen.
kangen banget ka manehna

geulisna luar dalam
di luar hade di dalam oke
rarayna, bohayna, bageurna
moal misleuk saayy.

demi cinta na hate
demi rasa na dada
hayang geura. der.
bulan madu.

ditahan – tahan
sumpah mati teu katahan
dibendung kapegung
sirah leneng asa baluweng

dihalang – halang
sumpah mati cadu mulang
pilihan nu paheut
moal robah moal goyah

adudududuh emaa.
adudududuh bapa.
geura – geura… der.
tikahkeun kami.