artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu campursari sangga buana feat. wulandari – teteseng tresno

Loading...

yen sinaw-ng ono netro
sopo wonge seng ra nandang tresno
janur kuning lengkung-lengkung

sopo wonge ora nandang wuyung
roso tresno rino wengi
nangin aq ra biso nduweni
godhong kates dadi jampi
tetesing tresno kanggo tombo ati
pamujiku wong ayu mugo sliramu ora biso lali
nadyan sewindu tresnomu bakale tak tunggu
tresno iki ora mendo
soyo suwe soyo tambah tresni
waton kowe ra mbandengke
nadyan aq wongbora duwe