artis: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

lirik lagu arya satria – tak lilakne lungamu

Loading...

rasane uripku sepi
tanpo kowe sing tak tresnani
opo kowe ngerti susahku
nalika kowe pamit ninggal aku

susah tenan rasane ati
kelingan wong sing tak tresnani
nganti kapan aku ngenteni
kowe nganti saiki ra ngabari

cubo wiwit mbiyen kowe kondo
yen kowe uwis ora tresno
aku ra bakal koyo ngene
susah ati mikirne kowe

saben wektu mung eling kowe
opo kowe ora ngerasakne
yen pancen kowe dudu jodohku
wes tak lilakne pamit lungamu

cubo wiwit mbiyen kowe kondo
yen kowe uwis ora tresno
aku ra bakal koyo ngene
susah ati mikirne kowe

saben wektu mung eling kowe
opo kowe ora ngerasakne
yen pancen kowe dudu jodohku
wes tak lilakne pamit lungamu