lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu ki glewo – wayae wayae (feat. isnaini)

Loading...

ojo lali mas iki wes (wayae wayae)
ojo metu mas iki wes (wayae wayae)
aku wegah kok tinggali wae
malem jum’at akeh dhemit’e

ojo ganggu dek iki wes (wayae wayae)
ojo kesusu dek iki wes (wayae wayae)
duwe janji karo pak bupati
proyek gede kudu ndang mari

mbok yo sesuk mas, opo ra keno (wayae)
bengi iki aku ojo ditinggal lungo (wayae)
ora biso dek wes semayanan (wayae)
bisnis gedhe dek nganti milyaran

ojo lali mas iki wes (wayae wayae)
ojo metu mas iki wes (wayae wayae)
aku wegah kok tinggali wae
malem jum’at akeh dhemit’e

ojo ganggu dek iki wes (wayae wayae)
ojo kesusu dek iki wes (wayae wayae)
duwe janji karo pak bupati
proyek gede kudu ndang mari

mbok yo sesuk mas, opo ra keno (wayae)
bengi iki aku ojo ditinggal lungo (wayae)
ora biso dek wes semayanan (wayae)
bisnis gedhe dek nganti milyaran

ojo lali mas iki wes (wayae wayae)
ojo metu mas iki wes (wayae wayae)
aku wegah kok tinggali wae
malem jum’at akeh dhemit’e