lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu gmlt – lalekno

Loading...

koe sing selalu tak banggake
saiki aku ngerti koe sing sak tenane
koe ra se apek seng tak kiro
koe ra se apek seng tak karepno
gawe ati kuciwo

lilakke lalekke kabeh, ra perlu tak rasakke
loro lan perihku koe sing gawe bubrah

wes kabeh tak nehke tresnaku nggo koe
lan saiki aku sadar koe wes gawe nyesel atiku
nanging nyatane susah sing tak rasakke
mergo sliramu ora podo karo janjimu

dek jebul koyo ngene balesanmu neng aku
setelah sekian lama kau berjalan denganku
akhire aku sadar koe amung dolanan
ra nyongko aku ngopo kok koe tego tenan

aku wes berjuang opo wae tak lakoni
tiwas aku ngerti jebul koe mung ngapusi
senadyan koe ngerti nangis neng njero ati iki
koe ra peduli

lilakke lalekke kabeh, ra perlu tak rasakke
loro lan perihku koe sing gawe bubrah

(lilakno lalekno kabeh, ra perlu tok rasakke
loro lan perihmu aku sing gawe bubrah)

wes kabeh tak nehke tresnaku nggo koe
lan saiki aku sadar koe wes gawe nyesel atiku
nanging nyatane susah sing tak rasakke
mergo sliramu ora podo karo janjimu

saiki wes cukup, ora ngarep sak luwihe
saiki wes cukup monggo yen arep ninggalke
amergo ati iki uwes cukup ngikhlaske
nrimo opo anane

wes kabeh tak nehke tresnaku nggo koe
lan saiki aku sadar koe wes gawe nyesel atiku
nanging nyatane susah sing tak rasakke
mergo sliramu ora podo karo janjimu
mergo sliramu ora podo karo janjimu
mergo sliramu ora podo karo janjimu