lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu dewi kirana – rebutan lanang

Loading...

najan demene segunung semeru
kula bli sanggup yen arep di wayu
bagen mundur gagal kawine
daripada lara hoooo

yen demen kula pegaten rabine
yen demen rabine putusen kulane

senajan disandangi emas kebek sebadan
wong di wayu hoooo lara pikiran
bagen urip pas pasan, turune ning kontrakan
asal seneng hoooo aja rebutan lanang
sayange emane pengen dewekan bae

najan demene segunung semeru
kula bli sanggup yen arep di wayu
bagen mundur gagal kawine
daripada lara hohoho

yen demen kula pegaten rabibne
yen demen rabine putusaen kulane

senajan disandangi emas kebek sebadan
wong di wayu hoooo lara pikiran
bagen urip pas pasan, turune ning kontrakan
asal seneng hoooo aja rebutan lanang
sayange emane pengen dewekan bae

najan demene segunung semeru
kula bli sanggup yen arep di wayu
bagen mundur gagal kawine
daripada lara hoooo

yen demen kula pegaten rabibne
yen demen rabine putusaen kulane