lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu della monica – cemeng kopine

Loading...

koyo kembang sun sirami
esuk lan soren
sun anjiri lan sun pageri
welas isun sing ono tunggale

mulo riko kembang kudangane ati
koyo godong hang ditetesi
embun dalu hang riko anteni

gundho latar jare paman
mergo ayem wong cemeng kopine
dung wis nyanding dung wis disanding
jare paman wong seneng atine

lare turu eman eman
ojo ojo riko gugah
jare milu lare wis milu
eman eman ojo riko cegah

mulo riko kembang kudangane ati
koyo godong hang ditetesi
embun dalu hang riko anteni

gundho latar jare paman
mergo ayem wong cemeng kopine
dung wis nyanding dung wis disanding
jare paman wong seneng atine

lare turu eman eman, ojo ojo riko gugah
jare milu lare wis milu, eman eman ojo riko cegah
jare milu lare wis milu, eman eman ojo riko cegah