lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu arif citenx & della monica – tak racun ben (feat. ben edan)

Loading...

jujur sakbenere aku ra doyan rupamu
mung mergo nyenengke karep simbok lan bapakku
jarene ben mulyo yen rabi karo awakmu
t-tenono bakal tak gawe soro uripmu

ojo mbok salahne mergo aku wes ngelengne
tak omongi alus kok malah ngegas engkrese
mok jejeli dunyo dasar wong tuwekku matre
mesti wae meleh awakmu dadi mantune

janne karepmu piye kok malah nyente nyente
sembarang wes tak kekne, aku sek kurang piye
wes kadung entek akeh, opo sek kurang paweh
ra bakal nemu maneh calon mantu sing mbeneh

rupamu wes elek engkrese setengah matek
sugeh mertanggung wajahmu pancen nyelilek
padahal kowe sek atase juragan tekek
t-tenono kowe tak racun ben ndang matek

jujur sakbenere aku ra doyan rupamu
mung mergo nyenengke karep simbok lan bapakku
jarene ben mulyo yen rabi karo awakmu
t-tenono bakal tak gawe soro uripmu

ojo mbok salahne mergo aku wes ngelengne
tak omongi alus kok malah ngegas engkrese
mok jejeli dunyo dasar wong tuwekku matre
mesti wae meleh awakmu dadi mantune

janne karepmu piye kok malah nyente nyente
sembarang wes tak kekne, aku sek kurang piye
wes kadung entek akeh, opo sek kurang paweh
ra bakal nemu maneh calon mantu sing mbeneh

rupamu wes elek engkrese setengah matek
sugeh mertanggung wajahmu pancen nyelilek
padahal kowe sek atase juragan tekek
t-tenono kowe tak racun ben ndang matek

jujur sakbenere aku ra doyan rupamu
mung mergo nyenengke karep simbok lan bapakku
jarene ben mulyo yen rabi karo awakmu
t-tenono bakal tak gawe soro uripmu

ojo mbok salahne mergo aku wes ngelengne
tak omongi alus kok malah ngegas engkrese
mok jejeli dunyo dasar wong tuwekku matre
mesti wae meleh awakmu dadi mantune

janne karepmu piye kok malah nyente nyente
sembarang wes tak kekne, aku sek kurang piye
wes kadung entek akeh, opo sek kurang paweh
ra bakal nemu maneh calon mantu sing mbeneh

janne karepmu piye kok malah nyente nyente
sembarang wes tak kekne, aku sek kurang piye
wes kadung entek akeh, opo sek kurang paweh
ra bakal nemu maneh calon mantu sing mbeneh

rupamu wes elek engkrese setengah matek
sugeh mertanggung wajahmu pancen nyelilek
padahal kowe sek atase juragan tekek
t-tenono kowe tak racun ben ndang matek