lirik.web.id
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 #

lirik lagu abah lala – dewe-dewe

Loading...

ora usah ngurusi
urusane wong liyo
ojo butuh ngawur
rejeki ono sing ngatur

ora usah ngurusi
urusane wong liyo
mending sregep kerjo
kanggo mikir keluargo

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire

kabeh wes ngerasakne lelakono wong urip
bungah susah tibo tangi kabeh wes ngelakoni
dalan rejeki manungso ora iso podo
gari usahane lan dongane diakehi syukure

ora usah ngurusi urusane wong liyo
ojo butuh ngawur, rejeki ono sing ngatur
ora usah ngurusi urusane wong liyo
mending sregep kerjo kanggo mikir keluargo

rekoso aku kok ece, kepenak mbok rasani
susahku tok geguyu, nelongso tenan uripku
pancen iki dalanku, wes dadi nasibku
sregepo nyambut gawe ben iso umum kancane

uwis tak sabarke, tak trimo meneng wae
tak dongakake kanggo kowe ndang sadar pikire