Artis / Penyanyi: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

lirik lagu sodiq – syiir tanpo wathon

astaghfirulloh…
robbal baroyaah…
astaghfirulloh…
minal khothoyah…
robbi zithni.’ilmannafii’aa…
wawaffiqni…’
amalaan sholikha…
ya roshulalloh.
salam mun’alaika…
ya rofi’asyaaniwaddaarojii…’
athfataiyajii rotal’alaami…
ya uuhailaljudiwalkaromi…
2xngawiti ingsun…
nglara syi’iran…
kelawan muji pareng pengeran…
kang paring rohmat lan kenikmatan…
rino wengine…
tanpo pitungan…
2xduh bolo konco…
prio wanito…
ojo mung ngaji syare’at bloko…
gur pinter dongeng nulis lan moco…
tembe mburine…
bakal sangsoro…
2xakeh kang apal…
qur’an hadist e…
seneng ngafirkeh marang liyane…
kafir e dewe ga’ di gatekke…
yen isih kotor…
ati akale…
2xgampang kabujuk…
nafsu angkoro…
ing pepaese gebyare ndunyo…
iri lan meri sugi e tonggo…
mulo atine…
peteng lan nisto…
2xayo sedulur…
jo nglale ake…
wajib e ngaji sak pranatane…
nggo ngandelake iman tauhid e…
baguse sangu…
mulyo matine…
2xkang aran sholeh…
bagus atine…
kerono mapan sari ilmune…
laku torekot lan ma’rifate…
ugo hakekot…
manjing rasane…
2xalqur’an kodhim…
wahyu minulyo…
tanpo tinulis iso diwoco…
iku wejangan guru waskito…
den tancep ake ing njero dodo…
2xk*mantel ati…
lan pikiran…
mrasuk ing badan kabeh njeroan…
mukjizat rosul dadi pedoman…
minongko dalan…
manjing e iman…
2xkelawan alloh…
kang maha suci…
kuduh rangkulan rino lan wengi…
di tirakati di riadhoi…
dzikir lan suluk jo nganti lali…
2xurip e ayem…
rumongso aman…
dununge roso tondo yen iman…
sabar nerimo snajan paspasan.
kabeh tinakdir saking pengeran…
2xkelawan konco…
dulur lan tonggo…
kang podo rukun ojo daksio…
iku sunnah e rosul kang mulyo…
nabi muhammad…
panutan kito…
2xayo nglakoni…
sekabeane…
alloh kang bakal ngangkat drajate…
senajan ashor toto dhohire…
ananging mulyo makom drajat e…
2xlamun palastro…
ing pungkasane…
ora kesasar roh lan sukmane…
den gadang alloh syuargo manggone…
utuh mayite…
ugo ules…
2xya roshulalloh.
salam mun’alaika…
ya rofi’asyaaniwaddaarojii…’
athfataiyajii rotal’alaami…
ya uuhailaljudiwalkaromi…

- lirik lagu sodiq